Stichting Topjudo Almere

 

9e Topjudotoernooi Almere.

Het 9e Topjudotoernooi Almere zal dit jaar plaats vinden op zondag 27 november 2022. Vanaf 1 september 2022 zal het weer mogelijk zijn om in te schrijven voor het toernooi, door middel van ons eigen inschrijfformulier. De inschrijving sluit, net als andere jaren, zodra we het maximum van 650 deelnemers hebben bereikt.

Ook dit jaar zullen we weer tot en met de leeftijdcategorie -15 jaar met twee ervaringsniveau's werken, om het voor een ieder mogelijk te maken om op zijn of haar eigen niveau te kunnen judoën. Het toernooi is overigens voor alle leeftijden, dus ook de judoka's van de leeftijdscategorie -18 jaar en ouder nodigen wij van harte uit voor het toernooi.

Begin juli hebben de sportscholen, waarvan bij ons het email adres bekend is, een eerste uitnodiging ontvangen zodat ze het toernooi in hun kalender kunnen plaatsen. Verderop deze pagina treft u tevens een uitnodiging aan en de algemene informatie omtrent het toernooi. Per 1 september komt het inschrijfformulier online waarna daadwerkelijk ingeschreven kan worden. Indien uw email adres nog niet bij ons bekend is, of u twijfelt of dit het geval is, neem dan Contact met ons op zodat wij ook u kunnen benaderen met de informatie voor het toernooi. 

Om de bovenstaande flyer voor de 9e Topjudotoernooi te downloaden voor gebruik op de sportschool/vereniging kunt u deze aanklikken dan wel hier downloaden.

Onderaan deze pagina kunt u ter zijner tijd de uitnodiging met algemene informatie vinden omtrent het 9e Topjudotoernooi 2019

Inschrijving Topjudotoernooi 2022 per 1 september open. 

Vanaf heden kunt u hier het inschrijfformulier downloaden voor het 9e Topjudotoernooi op 27 november 2022. Let op, enkel met dit originele formulier kan worden ingeschreven. 

Tevens treft u naast het inschrijfformulier een handleiding aan welke u stap voor stap door de inschrijving heen helpt als ook de wijze van verzending.

 


Download hier het  inschrijfformulier voor het 9e Topjudotoernooi

Handleiding inschrijfformulier
Handleiding inschrijfformulier 2022.pdf (267.45KB)
Handleiding inschrijfformulier
Handleiding inschrijfformulier 2022.pdf (267.45KB)


Download hier de handleiding van het inschrijfformulier

Uitnodiging en informatie

Uitnodiging / algemene informatie

Algemene informatie omtrent het 9e Topjudo-toernooi Almere kunt via onderstaande link downloaden. Hierin staat de algemene informatie omtrent het 9e Topjudotoernooi Almere. (Leest u voordat u inschrijft ook nog onze privacyverklaring)

Uitnodiging Topjudotoernooi Almere 2022
Uitnodiging Topjudotoernooi 2022.pdf (297.14KB)
Uitnodiging Topjudotoernooi Almere 2022
Uitnodiging Topjudotoernooi 2022.pdf (297.14KB)


Formulier om tijdens de les uit te delen

Onderstaand treft u  een formulier aan om tijdens de les aan de judoka's uit te delen om in te schrijven voor het 9e Topjudotoernooi Almere. Er kan met dit formulier dus niet worden ingeschreven enkel voor eigen gebruik en kenbaar maken toernooi bij de judoka's, iets wat de inschrijving voor de sportschool vergemakkelijkt

Formulier om uit te delen tijdens de les
Topjudotoernooi 2022 - gegevens tbv sportschool.pdf (177.9KB)
Formulier om uit te delen tijdens de les
Topjudotoernooi 2022 - gegevens tbv sportschool.pdf (177.9KB)E-mailen